úterý 7. listopadu 2017

Prezidentem chce být i Čechoameričan, který považuje rozpad Československa za protiprávní | E15.cz

Prezidentem chce být i Čechoameričan, který považuje rozpad Československa za protiprávní | E15.cz: Kandidovat na prezidenta nebude Ivan Smetana. Další z uchazečů Josef Toman tvrdí, že má k dispozici téměř 75 000 podpisů občanů. Kandidaturu vnitru poslal poštou. Čas na zaregistrování kandidatury mají zájemci o účast v prezidentském klání do dnešních 16:00. Ministerstvo vnitra poté vyhodnotí, zda jsou odevzdané podpisy pravé a zda splňují všechny zákonné náležitosti. Dosud kandidaturu podalo 12 lidí, tři z nich ale nedoložili potřebné podpisy politiků či občanů.


- Toman je zakládajícím členem Občanského tribunálu ČR, který je podle www.obcanskytribunal.com dočasné nejvyšší státní zřízení, jehož cílem je prošetřit, objasnit a napravit společenské křivdy a nepravosti páchané na občanech ČR. Občanský tribunál podle svých internetových stránek v roce 2014 vyzval prezidenta Miloše Zemana dokumentem s názvem Ultimátum k rozpuštění obou komor parlamentu, odvolání vlády, nejvyššího státního zástupce a předsedy Ústavního soudu a k pověření Občanského tribunálu sestavením úřednické vlády.

Více na http://zpravy.e15.cz/volby/prezidentske-volby-2018/prezidentem-chce-byt-i-cechoamerican-ktery-povazuje-rozpad-ceskoslovenska-za-protipravni-1339487

Žádné komentáře:

Okomentovat